Ervaringen

Noah, 5 havo, individueel studiekeuzetraject
“Voor het programma was ik onzeker over mijn studiekeuze. Ik heb meer zekerheid gekregen over de gekozen studie en ik kan dit nu goed onderbouwen omdat ik weet waar mijn krachten liggen”. 

Gijs, 5 havo, individueel studiekeuzetraject
“Ik heb ontdekt dat ik perfectionistisch ben in de dingen die ik graag doe. Ik vond het prettig werken en het was goed om aan de hand van levensgebeurtenissen te kijken welke studie bij mij past”. 

Niels, 5 havo, individueel studiekeuzetraject
” Ik weet nu zeker dat ik wil gaan studeren aan de universiteit en ik ben nu extra gemotiveerd om voor het VWO te gaan”.

Carin over Suus, 5 havo, individueel studiekeuzetraject
“Ik merk aan Suus dat ze nu veel sterker achter haar keuze staat en weet dat ze andere opleidingen, waardoor al die twijfel, helemaal kan laten varen. Heel erg blij mee”. 

Jelle, 1e jaar HBO, individueel studiekeuzetraject
“Het traject vond ik heel fijn, super veel aandacht en over alles wel nagedacht. En het resultaat is dat ik nu met heel veel vertrouwen aan de juiste studie begin.  Nogmaals heel erg bedankt daarvoor”. 

Job, 3e jaar gymnasium, individueel profielkeuzetraject
“Ik vond dat het profielkeuzetraject me erg geholpen heeft. Eerst wist ik niet wat ik wilde met mijn toekomst. Maar nu weet ik waar mijn interesses liggen. Ik kan me nu focussen en ik heb een doel waar ik naar toe wil. Ik ben gemotiveerd om dit nieuwe schooljaar te starten”.