Ervaringen

Sigrid, moeder van Milou                                                                                      

Na een zoektocht van bijna 2 jaar van  vele scholen/open dagen te hebben bezocht en het nog niet weten heeft Milou op advies van de decaan het studie keuze traject “bewust studie kiezen” bij jouw gevolgd. Wij hadden ervoor gekozen om het traject in twee dagdelen te volgen. Het was fijn dat het verspreid kon worden over 2 zaterdagen. Alle info en opdrachten op een dag zou wat veel geweest zijn. Dit was zeer verhelderend en het heeft Milou echt geholpen een keuze te kunnen maken.

Milou en wij hebben het als zeer positief ervaren, jouw persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt. Ik zou het een ieder van harte aanbevelen wanneer je het echt niet weet om dit traject te volgen. Het is zeer verhelderend en het geeft je nieuwe inzichten waar je zelf niet op zou zijn gekomen”.

Milou, 5 havo, individueel studiekeuzetraject

“Ik heb het als zeer positief ervaren en ben blij dat ik dit traject gevolgd heb. Het heeft mij echt geholpen om een keuze te maken. Bedankt voor het helpen maken van mijn studie keuze”.

Dani, mbo, individueel loopbaantraject                                                              

“Ik heb een loopbaantraject bij Monique gevolgd en ik vond het een goed programma. Ik heb nieuwe dingen over mezelf geleerd en ik kan nu makkelijker keuzes maken’.

Tim, Havo en 1e jaar IVA Driebergen, individueel loopbaantraject

Mijn mening over dit loopbaantraject is dat je door middel van de vragen van Monique echt aan het denken word gezet over jezelf op een hele positieve manier. Je ontdekt kanten van jezelf die je eerst eigenlijk helemaal niet zo opvielen. Het programma was voor mij zeer leerzaam juist omdat je nieuwe dingen ontdekt over jezelf. Het motivatiekompas was voor mij spot-on, er kon niets bij of af, echt helemaal precies de weerspiegeling van mezelf.

De suggestie die ik voor jou heb Monique, blijf zo doorgaan want ik zie echt dat je passie hebt voor hetgeen waarmee je bezig bent en mensen heel erg goed helpt”.

Astrid, moeder van Maurits

“Dankjewel voor de begeleiding van Maurits in zijn studiekeuzetraject. Hij heeft het als zeer prettig ervaren in een ongedwongen sfeer. Wij als ouders vonden het fijn dat je zo snel tijd voor hem kon vrijmaken en merken dat de stress rondom de studiekeuze weer is afgenomen. Uiteraard hopen we dat deze keuze definitief zal zijn!”. 

Maurits,  1e jaar HBO, individueel studiekeuzetraject

“Ik heb het programma als prettig en zeer nuttig ervaren. Het heeft mij zeer goed geholpen in mijn studiekeuze”. 

Job, 3e jaar gymnasium, individueel profielkeuzetraject

“Ik vond dat het profielkeuzetraject me erg geholpen heeft. Eerst wist ik niet wat ik wilde met mijn toekomst. Maar nu weet ik waar mijn interesses liggen. Ik kan me nu focussen en ik heb een doel waar ik naar toe wil. Ik ben gemotiveerd om dit nieuwe schooljaar te starten”.

Jelle, 1e jaar HBO, individueel studiekeuzetraject

“Het traject vond ik heel fijn, super veel aandacht en over alles wel nagedacht. En het resultaat is dat ik nu met heel veel vertrouwen aan de juiste studie begin.  Nogmaals heel erg bedankt daarvoor”. 

Carin, moeder van Suus, 5 havo, individueel studiekeuzetraject

“Ik merk aan Suus dat ze nu veel sterker achter haar keuze staat en weet dat ze andere opleidingen, waardoor al die twijfel, helemaal kan laten varen. Heel erg blij mee”. 

Niels, 5 havo, individueel studiekeuzetraject

” Ik weet nu zeker dat ik wil gaan studeren aan de universiteit en ik ben nu extra gemotiveerd om naar het VWO te gaan”.

Gijs, 5 havo, individueel studiekeuzetraject

“Ik heb ontdekt dat ik perfectionistisch ben in de dingen die ik graag doe. Ik vond het prettig werken en het was goed om aan de hand van levensgebeurtenissen te kijken welke studie bij mij past”. 

Noah, 5 havo, individueel studiekeuzetraject

“Voor het programma was ik onzeker over mijn studiekeuze. Ik heb meer zekerheid gekregen over de gekozen studie en ik kan dit nu goed onderbouwen omdat ik weet waar mijn krachten liggen”.